Light leak background

Welkom bij de domein en hostingrevolutie, wij zijn Theory7.

Wij zijn Theory7, waar innovatie, stabiliteit en veiligheid de bouwstenen van onze dienstverlening zijn. Met ons kleine maar hechte team zitten we vol met nieuwe ideeën, zonder nieuw te zijn in het vak. Door het combineren van innovatieve technologieën met de juiste hardware en denkwijze bieden we voor een eerlijke prijs het beste in hosting, servers en domeinnamen.

Logo artwork

Wat is Theory7?

Onze kernwaarden.

Innovatie.

Vooroplopen op innovatie, daar halen wij energie uit! Als echte techies werken wij altijd met de nieuwste en meest innovatieve technieken. Ons doel is om uit te blinken in de hosting-, server- en domeinnaam branche met nieuwe, maar ook bewezen technieken als bijvoorbeeld Varnish Cache en Elasticsearch.

Innovatie icoon
Stabiliteit icoon

Stabiliteit.

Een goed werkend product is hedendaags een echte must have. Met onze kennis en ervaring maken we weloverwogen keuzes, draaien wij op bewezen maar innovatieve technieken en hardware zodat we kunnen zorgen voor rotsvaste stabiliteit en uptime van 99,9%+.

Veiligheid.

Een veilige omgeving voor ons en onze klanten, dat is in de huidige tijd vanzelfsprekend geworden. We worden als persoon en bedrijf dagelijks geconfronteerd met veiligheidszaken. Door snel en adequaat te reageren op zaken, gebruik te maken van de nieuwste en beste veiligheidstechnieken als DNSSEC en Monarx, kunnen wij ten alle tijden zorg dragen voor de hoogste veiligheid.

Veiligheid icoon
Ondersteuning icoon

Ondersteuning.

Iedereen wil zo snel en vooral zo goed mogelijk geholpen worden met zijn vraag of probleem. Niet lang hoeven wachten, maar direct een kundig antwoord en snel verder kunnen. Door ons ervaren en vooral gemotiveerde team zorgen we dat jouw probleem of vraag altijd voorzien is van een passend antwoord.

Gebruiksgemak.

Iedereen wil toch zijn eigen product of dienst tot in de puntjes simpel en snel kunnen beheren? MyT7 is het antwoord op deze vraag, onze eigen gebruikersomgeving. Gebouwd samen met onze klanten, naar de wens van onze klanten en vanuit het idee van onze klanten. Elke dag blijven wij bezig om de feedback van klanten te verwerken én onze omgevingen nog meer naar jouw wensen te kunnen buigen.

Gebruiksgemak icoon
Snelheid icoon

Snelheid.

Tegenwoordig is zelfs 2 seconden laadtijd op het internet al traag. Elke website heeft andere behoeftes, daarom kies je op ons platform het juiste pakket op een bijpassende server welke zorgt dat jij zonder limitaties te werk kan gaan. Elk pakket kan volledig gebruik maken van de beloofde snelheid zodat jij je websites optimaal kan laten draaien.

Eerlijke prijs.

Een eerlijke prijs, met een eerlijke marge waarmee wij zorgen voor betaalbaarheid voor de klanten maar tevens voldoende om onze 7 kernwaarden te blijven innoveren en doorontwikkelen. Door efficiënt te blijven werken op meerdere vlakken kunnen wij er voor zorgen dat onze prijzen laag en eerlijk blijven en op Europees vlak zelfs absoluut concurrent genoemd kunnen worden.

Prijs icoon
Beveiligd

tot in de puntjes.

99.9%+

uptime garantie.

Gratis

.nl domeinverhuizingen.

7

dagen per week ondersteuning

100% NL

gehoste servers.

Groen

en duurzaam gehost.

Laagste

prijzen in Europa.

10+

jaar ervaring in de hostingwereld.

Direct advies nodig? Neem gerust contact op met ons support team!

decorative dots
Chat Online

Direct hulp of advies nodig? Voor alle korte vragen zijn we er natuurlijk voor op onze live chat!

Start chat
Email Online

Stuur een mailtje naar ons met je uitgebreide vraag en we staan 7 dagen voor je klaar.

Mailen